Školní výlet na hrad Dolní Kounice

Hrad-Dolni-Kounice

Vážení pedagogičtí pracovníci,

zveme Vás a děti Vaší školy na školní výlet na hrad v Dolních Kounicích. Již třetím rokem pořádáme školní výlety s interaktivním programem pro děti ze základních i mateřských škol. Programy jsou určeny pro děti od 3,5 do 12 let. Vždy vzhledem k věku dětí zařadíme vhodný program.
Provedeme Vás i Vaše děti krásným velkým hradem a zapojíme děti do zábavné hry. Děti budou moci zapojit nejen svoji fantazii, ale použít i znalosti přiměřené k jejich věku.
Programy zahrnují kostýmovanou prohlídku v rámci níž jsou děti zapojeny do interaktivní hry, při které si vyzkouší své dovednosti, zažijí nová dobrodružství, budou hledat indicie, plnit úkoly, hledat hradní klíče od hradní tajemné truhly a budou přivedeny k hradní tajemné, ale milé bytosti.
Dále je pro děti připravena menší kreativní dílna, možnost focení v pohádkových kostýmech, dětská minidiskotéka a samozřejmě možnost zakoupení občerstvení a upomínkových předmětů.
Programy jsou připraveny tak, aby se děti bavily, naučily se vzájemné spolupráci a upevnily si přátelství mezi sebou. Program se odehrává v kouzelném prostředí hradu uvnitř i venku. Zažijí kouzlo pohádky, dobrodružství i historie a HLAVNĚ v rámci vašeho výletu bude celý hrad rezervovaný pouze pro Vás a děti Vaší školy a tedy se budeme plně věnovat všem Vašim dětem! Dosavadní zkušenosti potvrdily, že děti i jejich pedagogický doprovod jsou nadšeni a neradi areál hradu opouští, neboť děti si maximálně užijí a jejich doprovod odpočine
Na fotky z některých školních akcí, které se u nás konaly, se můžete podívat na tomto odkaze:
http://www.zamekkounice.cz/foto-a-video/fotky-z-akci/

Podle přání jednotlivých škol jsou fotky přístupné buď volně nebo pod heslem, což zajišťujeme pro všechny školy.
Pevně věříme, že ve světě plném spěchu a počítačů Vás osloví právě naše mimořádná nabídka, která je plně zaměřena na děti a jejich fantazii, na Váš odpočinek a na získání nových nezapomenutelných zážitků.

S přátelským pozdravem!

Ing. Kamila Svobodová

za tým hradu a zámku Dolní Kounice
tel.: 00420 602 765 625
zamekkounice@seznam.cz
www.zamekkounice.cz